Mini Bruidstaartjes

Onze stijlvolle  mini bruidstaartjes zullen alleen al bij de aanblik uw gasten het water in de mond laten lopen. Het is een spectaculaire manier om een persoonlijke stempel te drukken op uw speciale dag.

Indien u toch het traditionele aansnijmoment voor de foto’s wilt kunt u kiezen voor een aansnijtaartje. Deze wordt uiteraard geheel naar uw wensen en smaak opgemaakt.

De mogelijkheden voor uw mini bruidstaart zijn oneindig. Net als haute couture in de mode wereld worden onze couture min bruidstaarten speciaal voor de klant ontworpen. Wij specialiseren ons in creatieve, stijlvolle chique  bruidstaarten. Onze bruidstaarten worden ontworpen om de essentie van elk feest of evenement weer te geven. Wij bieden u het hoogste niveau van creativiteit en persoonlijke service.

We werken heel nauw samen met de klant zodat we precies de min bruidstaart kunnen ontwerpen die u voor ogen heeft. U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan smaken.

Ze zijn ook het perfecte bedankje voor uw gasten zodat zij thuis nog kunnen nagenieten van uw geweldig feest. Indien gewenst kunnen de mini bruidstaartjes individueel verpakt worden, met een bedank kaartje van het bruidspaar.

DSCF2993