Welkom

Welkom bij Luxurious Cakes.

Als een van de eerste bedrijven die zijn begonnen met het concept cupcake bruidstaarten onder de naam Cupcakebruidstaarten.nl zijn wij inmiddels uitgegroeid tot Luxurious Cakes. Wij zijn een bedrijf dat nog steeds toonaangevend is in de zoete styling van uw bruiloft, feest of evenement. Bij Luxurious Cakes denken wij buiten de “box”. Ons streven is om een taart te creëren net zo uniek en speciaal als u de opdrachtgever voor ogen heeft. Wij zijn uiterst gepassioneerd in wat wij doen en streven ernaar om al onze taarten exceptioneel te maken. Ons motto was in 2005: Onze taarten zijn te mooi om op te eten maar te lekker om te laten staan. Inmiddels hebben heel wat bedrijven deze motto overgenomen maar ook als Luxurious Cakes streven wij nog steeds om deze motto waar te maken.

Luxurious Cakes is gespecialiseerd in het maken van heerlijke en oogstrelende minitaartjes geschikt voor 1 persoon.Luxurious Cakes maakt mini taarten voor elke gelegenheid zoals bruiloften, babyshowers, bridal showers, verloving, sweet sixteens, verjaardagsfeesten, kinderfeestjes, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen en veel meer.

Bij Luxurious Cakes is ons doel om een taart te helpen creëren volgens de unieke stijl van u als opdrachtgever. Wij zijn er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

U kunt bij ons ook terecht voor cupcake taarten voor iedere gelegenheid.

Neem gerust een kijkje op onze site en heeft u vragen mail ons dan op: info@luxuriouscakes.nl

Wilt u meteen een antwoord op uw vraag bel ons dan op telefoonnummer: 06 44 48 48 19

DSCF1179